16:23
Прощавай, дитячий садочок!

28 травня у Миколаївському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) "Вишенька" пройшло свято випускного.

Випускний бал - свято, сповнене радості, надій і сподівань, проте й трохи тривожно цього дня в душах вихователів, дітей та їх батьків. Адже позаду в дітей залишається казкове і безтурботне дошкільне дитинство, а попереду зустрічає незвідане шкільне життя.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністраціїї та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям маємо хороших, розумних, а головне - здорових дітей.

Вихователі, Калініченко Н.М. та Ячевська Н.В., з радістю та сумом водночас, спостерігали за своїми вихованцями, бо в кожного з малят вкладена частинка власної душі. 

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася завідувач дитячого садка Наталія Калініченко, яка побажала діткам гарного навчання в школі, та вручила кожному випускнику диплом про закінчення дитячого садка.

На святі була присутня директор Комунальної установи "Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Олена Корінна, яка привітала маленьких випускників та вручила їм подарунки від ініціативної групи "РЕВЕРС" Зачепилівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту.

Щиро бажаємо їм – бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій, а також веселого, пізнавального шкільного життя, а батькам - терпіння і розуміння. 

Випускаючи в небо повітряні кульки, діти загадали бажання, маємо сподівання, що всі вони обов'язково здійсняться!

 

Переглядів: 126 | Додав: vyshenka-dnz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar