10:58
Нам уже до школи час!

24 травня 2019 року шестеро вихованців Миколаївського дитячого садка "Вишенька" разом з батьками та вихователями відсвяткували свій перший випускний. Елегантно та вишукано одягнені дівчатка і хлопчики в урочисто-зворушливій атмосфері прощалися з рідним дитячим садочком.

Привітати випускників, їх батьків та вихователів прийшли начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівької селищної ради О.М.Зеленський, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Мирна Н.В.,  в.о.  старости Миколаївського старостинського округу Н.М. Гужва, директор Миколаївської ЗОШ Миргородська О.В.,та перша вчителька майбутніх першокласників С.Г. Запорожець. З вуст гостей звучали теплі слова поздоровлень та побажань, перші вчительські настанови.

 Не стримували почуттів і батьки, адже їхні діти виросли,і тепер для них настав новий відповідальний етап у житті - навчання в школі. Головні винуватці свята впевнено демонстрували свої таланти: співали пісні, декламували вірші, танцювали та отримали дипломи про закінчення дитсадочка, які вручила завідувач Н.Калініченко.

 Заключним акордам випускного став прощальний вальс у виконанні випускників садочка. 

  

  

​​​​​​  

Переглядів: 201 | Додав: vyshenka-dnz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar