11:11
Діти - наші квіти!

Вже стало традицією в перший день літа вітати дітей зі святом – Міжнародним днем захисту дітей! Тож працівники Миколаївського дитячого садка «Вишенька» заздалегідь попіклувалися про те, щоб вихованцям закладу не довелося нудьгувати в цей день. Вихователі наповнили це свято цікавими вікторинами, іграми, танцями, піснями. Провели конкурс на кращого артиста садочка, в якому діти розкривали свої таланти – хто в виконанні пісеньки, хто в таночках, а хто став ерудитом у розгадуванні загадок. Самим найменшим вихованцям сподобалася гра «Створи вітер для човника», малеча щосили дула на «вітрила» свого човника, спонукаючи його до перемоги.

А скільки радості, усмішок, дитячого реготу залунало на подвірї коли до них завітав веселий клоун Федя! Діти змагалися з ним у перетягуванні канату, на швидкість носили та переливали воду, грали у футбол. По настрою дітей було видно, що свято вдалося на славу!

Приємно,що  жодна дитина не залишилася цього дня без уваги. Тож колектив ДНЗ «Вишенька»  висловлює подяку    Мандич А.В.,депутату Зачепилівської селищної ради, Кутицькому В.І.,депутату Зачепилівської районної ради за надані солодощі, фрукти для проведення свята дитинства.

 

   

   

 

 

Переглядів: 239 | Додав: vyshenka-dnz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar